Bronkhorst Zonwering

Bronkhorst Zonwering is specialist op het gebied van zonwering voor de particuliere en zakelijke sector. Wij leveren onder andere garagedeuren, horren, rolluiken, screens, terrasoverkappingen en terrasschermen. Ruim 20 jaar geleden is Henk Bronkhorst, als zelfstandige, begonnen met het leveren en monteren van zonwering en garagedeuren.

Door de grote vraag vanuit klanten en de uitbreiding van eigen aanbod hebben wij een aantal jaar geleden een nieuwe bedrijfshal gebouwd en een compleet magazijn ingericht. Onder andere rolluiken en horren produceren we nu zelf. Daarnaast zijn wij in staat reparaties of aanpassingen in eigen werkplaats te realiseren. 


Onze werkwijze

Allereerst meer informatie over onze werkwijze van offerte tot de uiteindelijke montage en de blijvende service. 

OFFERTE MAKEN 

Na ontvangst van de aanvraag, gaan wij direct voor u aan de slag. We maken een voorstel en een prijs. In dit voorstel staat een omschrijving van uw product en de mogelijke opties. Een duidelijk overzicht op basis waarvan u een keus kunt maken.

ORDERBEVESTIGING

Bent u akkoord met ons voorstel? Dan maken we een orderbevestiging. Deze sturen wij u toe voor akkoord. Deze kunt u eventueel nog controleren zodat u en wij weten dat we elkaar goed hebben begrepen. 

 

PRODUCTIE en/of INKOOP

Nadat we uw bevestiging hebben ontvangen, wordt de bestelling in gang gezet. De materialen worden ingekocht bij onze vaste leveranciers of in eigen beheer geproduceerd (rolluiken). In onze werkplaats beschikken we over alle benodigde materialen en dankzij vakkundig personeel zorgen we voor kwalitatieve maatwerk rolluiken. 

 

MONTAGE OP LOCATIE

Vervolgens kan de montage ingepland worden. In overleg met u wordt de planning opgesteld. Vervolgens zorgen we dat de zonwering bij u op locatie vakkundig en snel wordt gerealiseerd. Bent u tevreden? Dan pas is voor ons de opdracht afgerond. 

 

SERVICE & GARANTIE

Het kan voorkomen dat u storing krijgt in een screen/terrasscherm of u heeft een klacht. Bronkhorst Zonwering staat bekend om haar goede service. Samen lossen we het op!Waarom Bronkhorst?

Onze werkwijze is gebaseerd op 3 zekerheden:

 

 

 

1. PERSOONLIJK ADVIES, één contactpersoon...

Dankzij korte lijnen zorgen wij voor een goede en snelle service. 

 

 

2. KWALITEIT, goed en degelijk...

Dankzij toepassing van hoogwaardige materialen en inmiddels 20 jaar branche ervaring, garanderen wij altijd topkwaliteit. 

 

 

3. VAKKUNDIG, goede en snelle montage...

Een goed product verdient aandacht. Onze medewerkers zorgen voor een goede en snelle montage op locatie.


Bronkhorst Agrosystemen levert en monteert staldeuren, stalventilatie en dak- en wandbeplating voor met name de agrarische sector.  Meer informatie? Bekijk onze website!