Bronkhorst Zonwering levert en monteert screens, rolluiken, garagedeuren, horren, terrasoverkappingen, knikarmschermen etc. En dat alles in topkwaliteit. Met inmiddels jarenlange ervaring in de zonwering branche mogen we zeggen echte vakmannen te zijn. En dat verschil merkt u van begin tot eind: in het vakkundig advies tot en met de goede montage / oplevering. Op deze pagina leest u meer over gerealiseerde projecten. Bezoek nog eens vaker onze website: we plaatsen regelmatig nieuwe foto's en informatie! 


Screens Boaz-Jachinschool - Elspeet

De Boaz-Jachinschool is door ons voorzien van screens. Totaal 24 screens. De screens worden automatisch aangedreven en kunnen allemaal tegelijk of afzonderlijk bediend worden. Er is gekozen voor een antraciet doek met een witte omlijsting. 

Lees meer »

Garagesectionaaldeuren - Uddel

Bij deze klant in Uddel heeft Bronkhorst Zonwering twee stuks garagedeuren geleverd en gemonteerd. De deuren worden automatisch aangedreven en worden bediend door middel van een afstandsbediening. 

Lees meer »

Screens veranda - 't Harde

Bronkhorst Zonwering heeft bij deze klant in 't Harde de huidige veranda uitgebreid met solidscreens aan alle zijden. Aan de voorzijde twee screens en aan de zijkant een aluminium raamkozijn en een screen. Dankzij toepassing van deze screens kunnen ze langer genieten van het terras. Ook op koudere dagen is het buiten aangenaam toeven door de wind van het terras te weren. De screens worden bediend door middel van een wandschakelaar. 

Lees meer »

Veranda zonwering - Uddel

Bij deze woning hebben we veranda zonwering gerealiseerd en diverse rolluiken. Dankzij toepassing van een speciaal screen op de houten pergola, kiest deze klant nu zelf voor een schaduwrijk moment op een warme zomerdag. Pergolazonwering houdt warmtestraling en fel licht tegen. Het vouw (schuif) systeem is geschikt voor vrijwel iedere tuin en ieder terras. Dat zorgt dat u heerlijk in eigen tuin kunt genieten van het buitenleven. Verandazonwering is ook ideaal voor 's avonds: het doek houdt de warmte langer vast waardoor je dus ook langer buiten kunt zitten. Kortom: maximaal genieten van uw terras! 

Lees meer »

Screens woonboerderij - Uddel

Bronkhorst Zonwering heeft deze woonboerderij voorzien van antraciet rits screens. De maatwerk screens worden bediend door middel van een afstandbediening. Topkwaliteit zonwering doek! Deze klant heeft gekozen voor een afgeschuinde cassette. 

Lees meer »