Veranda zonwering - Uddel

Verandazonwering op houten pergola en een stijlvol rolluik

Bij deze woning hebben we veranda zonwering gerealiseerd en diverse rolluiken. Dankzij toepassing van een speciaal screen op de houten pergola, kiest deze klant nu zelf voor een schaduwrijk moment op een warme zomerdag. Pergolazonwering houdt warmtestraling en fel licht tegen. Het vouw (schuif) systeem is geschikt voor vrijwel iedere tuin en ieder terras. Dat zorgt dat u heerlijk in eigen tuin kunt genieten van het buitenleven. Verandazonwering is ook ideaal voor 's avonds: het doek houdt de warmte langer vast waardoor je dus ook langer buiten kunt zitten. Kortom: maximaal genieten van uw terras! 

TOEGEPASTE PRODUCTEN

Pergolazonwering

Het slanke en windvaste systeem is ideaal voor wie zijn terras wil overkappen met een wat subtieler systeem dan een vaste overkapping. Het neemt minder ruimte in beslag en daarnaast kiest u zelf voor zonlicht of schaduw!

Met afstandsbediening

Met een fysieke afstandsbediening kunt u eenvoudig de pergolazonwering bedienen. 

Rolluiken

Rolluiken in elke gewenste RAL-kleur wordt door Bronkhorst Zonwering in eigen beheer geproduceerd. Daarom garanderen wij altijd kwaliteit (toepassing van hoogwaardige materialen) en snelle levertijd.